Strippenkaarten

Vooraf werkzaamheden inkopen - Snel en voordelig

Ken je dat? Dat je twee minuten te lang hebt geparkeerd en meteen een uur extra moet betalen?

Ik ook! Daarom betaal je met de RAM ICT Services Strippenkaart per minuut.

Geen flauwekul!

Wat is een Membership Website?

Een Membership Website, of Ledenwebsite, is een website waar je jouw klanten een afgeschermde omgeving aanbiedt. In deze omgeving kunnen ze bijvoorbeeld cursussen volgen die ze bij je hebben gekocht.

Het is natuurlijk de bedoeling dat jouw waardevolle content niet zomaar op straat komt te liggen. De Membership Website is dan ook goed beveiligd. Aan de andere kant is het belangrijk dat je klanten eenvoudig bij de producten kunnen die ze hebben gekocht.

Membership Websites die ik bouw, hebben een goede balans tussen beveiliging en gebruikersvriendelijkheid. Bovendien heb ik een aantal innovatieve functies toegevoegd, waardoor de gebruikersvriendelijkheid nog meer wordt verhoogd, zonder de veiligheid te verminderen.

Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Of je nu producten of diensten aanbiedt, je website is een belangrijk verkoopkanaal voor je bedrijf. Het is een van de eerste dingen die je potentiële klanten zullen zien wanneer ze online op zoek zijn.

Als je niet steeds bezig blijft met je website en deze gebruiksvriendelijk en relevant houdt voor je doelgroep, loop je een serieus risico om potentiële klanten aan je concurrenten te verliezen.

In dit e-book heb ik 6 aandachtspunten op een rij gezet, waarmee je jouw website naar een hoger niveau kunt tillen.

Duidelijke navigatie

Je wilt graag dat je klanten eenvoudig tussen de verschillende lessen kunnen navigeren.

Je kunt daarom boven iedere module een Navigatie zetten, met links naar de vorige en volgende module en een link naar de overzichtspagina. En heeft een klant nog geen toegang tot de volgende module, dan verschijnt de link natuurlijk ook niet.

En mocht je ooit de volgorde van de modules willen wijzigen, dan past deze navigatie zich automatisch aan. Geen extra handwerk dus!

Bestanden

Bij een online cursus horen vaak bestanden. Bijvoorbeeld een PDF met slides, een Word-document met een werkboek, of een e-book met voorbeelden. Ook kun je een serie links naar andere websites opgeven, bijvoorbeeld met handige tools.

Deze bestanden kun je eenvoudig centraal invoeren en vervolgens automatisch bij iedere module terug laten komen, zonder extra handwerk.

Ik laat je graag een demonstratie zien van hoe
jouw Online Leeromgeving eruit kan zien

Wil je graag eens zien hoe zo’n online leeromgeving eruit ziet? Klik dan op de knop hieronder.

Dan maak ik, helemaal automatisch, een gebruiker voor je aan op mijn demo-omgeving. Je krijgt vervolgens een mailtje en je kunt, op een moment dat het jou uitkomt, eens rustig rondkijken.

Bovendien ervaar je dan meteen hoe dit proces voor nieuwe  gebruikers voor jouw online leeromgeving zou kunnen zijn.

120 minuten

(2 uur)
150
  • Ruim 6% korting t.o.v. het reguliere uurtarief

180 minuten

(3 uur)
217,50
  • Ruim 10% korting t.o.v. het reguliere uurtarief

360 minuten

(6 uur)
420
  • Ruim 12,5% korting t.o.v. het reguliere uurtarief
Populairst

“Ik wilde graag een online omgeving hebben, waar onze klanten mijn online trainingen eenvoudig kunnen gebruiken. Het kostte me eerst al een paar weken om uit te zoeken welke oplossingen er zijn, maar daar werd ik allemaal niet blij van. Ook al niet omdat ik wilde dat het allemaal goed geïntegreerd zou worden met ons CRM.

Toen kwam ik via Aartjan van Erkel en Anne Raaymakers bij Rick terecht. Rick beloofde me om dit voor eens en altijd voor mij uit te zoeken. Hij zou er dan ook voor zorgen om het helemaal werkend te krijgen. En dat is precies wat er is gebeurd!

Het bouwproces was no-nonsense en nu hebben we een prachtige ledenwebsite, die koppelt met ons favoriete CRM. Mijn team heeft er weinig omkijken meer naar en onze klanten hebben eenvoudig toegang tot onze materialen, waar zij weer heel blij van worden.“

Taco Oosterkamp
bedrijfsgroei.nl

Scroll to Top

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

Wij hebben ook een hekel aan SPAM en gaan zorgvuldig om met je e-mailadres.
Ons privacybeleid vind je hier