Warning: Declaration of PAFE_Support::init() should be compatible with Elementor\Controls_Stack::init($data) in /home/ramictse/public_html/dev/wp-content/plugins/piotnet-addons-for-elementor-pro/controls/pafe-support.php on line 0

Warning: Declaration of PAFE_Equal_Height::init() should be compatible with Elementor\Controls_Stack::init($data) in /home/ramictse/public_html/dev/wp-content/plugins/piotnet-addons-for-elementor-pro/controls/pafe-equal-height.php on line 0

Warning: Declaration of PAFE_Custom_Media_Query_Breakpoints::init() should be compatible with Elementor\Controls_Stack::init($data) in /home/ramictse/public_html/dev/wp-content/plugins/piotnet-addons-for-elementor-pro/controls/pafe-custom-media-query-breakpoints.php on line 0
Nieuwe website voor Aartjan van Erkel - RAM ICT Services

Portfolio

Nieuwe website voor Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel

Klant: Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel is internet copywriter, trainer, professioneel spreker en auteur van de bestsellers MAAK ZE GEK! en  Verleiden op internet.

Hij is een vooraanstaande trainer op het gebied van verkopende websites en conversieoptimalisatie.

Soort project:

Een nieuwe website bouwen voor de beste copywriter van Nederland: dat was een flinke uitdaging. Maar ik durf te stellen dat het goed is gelukt.

De website van Aartjan straalt exclusiviteit en ‘premium’ uit, zonder daarbij uit het oog te verliezen dat Aartjan regelmatig buiten de lijntjes kleurt. Hij doet dingen net even anders dan anderen, en met succes.

Bekijk deze website:
www.schrijvenvoorinternet.nl

Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Of je nu producten of diensten aanbiedt, je website is een belangrijk verkoopkanaal voor je bedrijf. Het is een van de eerste dingen die je potentiële klanten zullen zien wanneer ze online op zoek zijn.

Als je niet steeds bezig blijft met je website en deze gebruiksvriendelijk en relevant houdt voor je doelgroep, loop je een serieus risico om potentiële klanten aan je concurrenten te verliezen.

In dit e-book heb ik 6 aandachtspunten op een rij gezet, waarmee je jouw website naar een hoger niveau kunt tillen.

Scroll to Top

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres.
Mijn privacybeleid vind je hier