Warning: Declaration of PAFE_Support::init() should be compatible with Elementor\Controls_Stack::init($data) in /home/ramictse/public_html/dev/wp-content/plugins/piotnet-addons-for-elementor-pro/controls/pafe-support.php on line 0

Warning: Declaration of PAFE_Equal_Height::init() should be compatible with Elementor\Controls_Stack::init($data) in /home/ramictse/public_html/dev/wp-content/plugins/piotnet-addons-for-elementor-pro/controls/pafe-equal-height.php on line 0

Warning: Declaration of PAFE_Custom_Media_Query_Breakpoints::init() should be compatible with Elementor\Controls_Stack::init($data) in /home/ramictse/public_html/dev/wp-content/plugins/piotnet-addons-for-elementor-pro/controls/pafe-custom-media-query-breakpoints.php on line 0

Online Leeromgeving

Genereer extra inkomen met een volledig geautomatiseerde Membership Website

Iedere serieuze online trainer zou een
Online Leeromgeving moeten hebben

Een Online Leeromgeving, of Membership Website, of Ledenwebsite, is een website waar je jouw klanten een afgeschermde omgeving aanbiedt. In deze omgeving kunnen ze bijvoorbeeld cursussen volgen die ze bij je hebben gekocht.

Wat is een Membership Website?

Een Membership Website, of Ledenwebsite, is een website waar je jouw klanten een afgeschermde omgeving aanbiedt. In deze omgeving kunnen ze bijvoorbeeld cursussen volgen die ze bij je hebben gekocht.

Het is natuurlijk de bedoeling dat jouw waardevolle content niet zomaar op straat komt te liggen. De Membership Website is dan ook goed beveiligd. Aan de andere kant is het belangrijk dat je klanten eenvoudig bij de producten kunnen die ze hebben gekocht.

Membership Websites die ik bouw, hebben een goede balans tussen beveiliging en gebruikersvriendelijkheid. Bovendien heb ik een aantal innovatieve functies toegevoegd, waardoor de gebruikersvriendelijkheid nog meer wordt verhoogd, zonder de veiligheid te verminderen.

Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Of je nu producten of diensten aanbiedt, je website is een belangrijk verkoopkanaal voor je bedrijf. Het is een van de eerste dingen die je potentiële klanten zullen zien wanneer ze online op zoek zijn.

Als je niet steeds bezig blijft met je website en deze gebruiksvriendelijk en relevant houdt voor je doelgroep, loop je een serieus risico om potentiële klanten aan je concurrenten te verliezen.

In dit e-book heb ik 6 aandachtspunten op een rij gezet, waarmee je jouw website naar een hoger niveau kunt tillen.

Ik geef je drie redenen waarom jij een Online Leeromgeving nodig hebt

Mag ik 4 minuten van je tijd?

Play Video
1

Een Online Leeromgeving is fundamenteel anders dan een Verkoop website

Je website heeft maar één doel: geld verdienen. Een Membership Website heeft een ander doel: je klant op een klantvriendelijke en intuïtieve manier van dienst zijn.

2

Je hebt speciale software nodig om je membership website goed te laten werken

Om je verkoopwebsite so ‘lean and mean’ mogelijk te houden, kun je het beste de software voor je online leeromgeving op een aparte website installeren.

3

Je online leeromgeving is als een Skybox

Klanten zijn dol op de VIP-treatment!

Biedt je klanten een VIP-room binnen jouw bedrijf. 

“Ik ben superblij met mijn nieuwe ledensite.

Als briefing had ik schetsen aangeleverd van de site die ik wilde, en Rick bouwde een site die nog beter was dan de site die ik voor ogen had.

Want hij was bereid om on the fly nog wat verbeteringen in het ontwerp en de user experience door te voeren.”

Aartjan van Erkel
Auteur van bestsellers Maak ze gek! en Verleiden op internet​

Ik heb de perfecte Online Leeromgeving ontwikkeld

Ik heb ik een blauwdruk gemaakt van de ideale Online Leeromgeving. Deze blauwdruk kan ik ook voor jou inzetten.

Omdat ik de blauwdruk gebruik, hoef ik jouw website niet helemaal vanaf nul op te bouwen. Dat scheelt behoorlijk in de kosten.

Maar doordat ik jouw logo, jouw huisstijlkleuren en jouw afbeeldingen toepas, wordt het toch een Online Leeromgeving die helemaal bij jou en jouw bedrijf past.

Gebouwd met maar één doel:
100% Klantvriendelijk en Intuïtief

Alles op de Membership Site moet in het teken staan van klantvriendelijkheid en intuïtiviteit. Alles wat niet bijdraagt aan dat doel, hoort niet thuis op de membership website.

Modules en Submodules

Op de Membership Website kun je je producten opdelen in Modules en Submodules. Deze kun je in één keer beschikbaar maken aan je klanten, maar je kunt bijvoorbeeld ook iedere week een nieuwe module vrijgeven, zodat je cursist een door jou ontworpen tijdlijn volgt.

De modules die nog niet beschikbaar zijn, zijn al wel zichtbaar, maar doordat het blok van de module licht doorzichtig is, is het direct duidelijk dat deze (nog) niet beschikbaar is.

Duidelijke navigatie

Je wilt graag dat je klanten eenvoudig tussen de verschillende lessen kunnen navigeren.

Je kunt daarom boven iedere module een Navigatie zetten, met links naar de vorige en volgende module en een link naar de overzichtspagina. En heeft een klant nog geen toegang tot de volgende module, dan verschijnt de link natuurlijk ook niet.

En mocht je ooit de volgorde van de modules willen wijzigen, dan past deze navigatie zich automatisch aan. Geen extra handwerk dus!

Bestanden

Bij een online cursus horen vaak bestanden. Bijvoorbeeld een PDF met slides, een Word-document met een werkboek, of een e-book met voorbeelden. Ook kun je een serie links naar andere websites opgeven, bijvoorbeeld met handige tools.

Deze bestanden kun je eenvoudig centraal invoeren en vervolgens automatisch bij iedere module terug laten komen, zonder extra handwerk.

Helemaal automatisch,
gekoppeld aan jouw shoppingcart

Je membership website wordt direct gekoppeld aan jouw shoppingcart of autoresponder. Denk dan aan WooCommerce, Autorespond, Active Campagin, Paytium, etc.

Wanneer je klant zich inschrijft voor je cursus, ontvangt deze automatisch een mail met een uitnodiging voor je Membership Website. Hij kan vervolgens zijn eigen wachtwoord kiezen en kan direct aan de slag.

Zonder dat jij iets hoeft te doen.

“Met een online bedrijf dat hard groeit, had ik regelmatig te maken met technische hobbels. Toen ik een nieuwe online omgeving wilde creëren voor mijn online programma’s wist ik dat mijn team en ik er niet zelf meer uit zouden komen.

Rick zag direct wat hij kon oppakken en nam ons alle technische uitdagingen uit handen. Dat zorgde er voor dat we binnen korte tijd alles geïmplementeerd hadden. Zonder stress! En op het moment dat de systemen waarmee ik werk bepaalde functies niet hadden, bouwde Rick ze gewoon zelf. Zo zorgde hij er voor dat ik me als ondernemer niet hoef aan te passen, maar dat alles wordt aangepast aan hoe ik het wil hebben. En dat werkt natuurlijk heerlijk.

Wil je tijd en frustratie besparen, dan kan ik Rick van harte aanbevelen. Hij is communicatief, snel en deskundig. “

Ninke van der Leck
ninkevanderleck.nl

Kortom

Alle eigenschappen op een rij

Klantvriendelijkheid

Alles in het teken van klantvriendelijkheid en intuïtiviteit
 

Goed beveiligd

Je content wordt op gebruikersniveau beveiligd met WishList Member (inclusief, t.w.v. $ 197)
 

Jouw logo en kleuren

De Membership Website wordt écht van jou, omdat we jouw kleuren, logo en afbeeldingen gebruiken
 

Volledig automatisch

Koppel je Online Leeromgeving aan jouw shoppingcart of autoresponder.

Modules en submodules

Verdeel je producten eenvoudig in Modules en Submodules.
 

Duidelijke navigatie

Plaats op iedere gewenste plek eenvoudig navigatielinks
 

Bestanden

Stel eenvoudig én veilig bestanden beschikbaar aan je gebruikers
 

Zelf te beheren

Je krijgt een duidelijke handleiding én een persoonlijke uitleg van het hele systeem

Bonus 1:
3 uur extra service, t.w.v. € 217,50

De Membership Website wordt geleverd een strippenkaart met een tegoed van 3 uur extra service
 

Bonus 2:
6 maanden WordPress Super Service, t.w.v. € 130,-

Je nieuwe Membership Website wordt helemaal gratis een half jaar lang onderhouden volgens mijn WordPress Super Service, uiteraard inclusief backups.
 

Ik laat je graag een demonstratie zien van hoe
jouw Online Leeromgeving eruit kan zien

Wil je graag eens zien hoe zo’n online leeromgeving eruit ziet? Klik dan op de knop hieronder.

Dan maak ik, helemaal automatisch, een gebruiker voor je aan op mijn demo-omgeving. Je krijgt vervolgens een mailtje en je kunt, op een moment dat het jou uitkomt, eens rustig rondkijken.

Bovendien ervaar je dan meteen hoe dit proces voor nieuwe  gebruikers voor jouw online leeromgeving zou kunnen zijn.

Je website wordt van jou

Ik bied je geen abonnementsdienst, waarbij je per maand aan mij een bedrag betaalt. Wanneer je bij mij een Online Leeromgeving koopt, dan wordt deze website van jou.

Ik installeer de Online Leeromgeving ook op jouw server. Je bent dus op geen enkele manier afhankelijk van mij voor de goede werking van je website.

Dat betekent natuurlijk niet dat ik je website oplever en je zomaar in het diepe gooi. Ik blijf ook na de oplevering van de website voor je beschikbaar.

Ik hoop dan ook van harte dat wij een langdurige zakelijke relatie opbouwen. Maar stel nou dat je toch met een andere ontwikkelaar verder wil, dan is dat geen enkel probleem.

Jouw investering

Jouw investering voor deze volledig automatisch
werkende Membership Website is:

€ 1547
excl. BTW

Deze prijs is inclusief:

 • WishList Member (t.w.v. $ 197,-)
 • Volledig geïnstalleerd en klaar voor jouw content
 • Jouw logo en huisstijl-kleuren
 • Volledig geïntegreerd jouw shoppingcart of autoresponder
 • Zeer klantvriendelijke layout
 • Bescherming van je content per gebruiker op product- en moduleniveau
 • Overzichtspagina met producten
 • Per product overzichtspagina met modules
 • Mogelijkheid om inhoud te laten “druppelen” (bijv. iedere week een les)
 • Super-eenvoudig zelf te beheren

Plus:

 • 3 uur extra service t.w.v. € 217,50 bijvoorbeeld voor maatwerk
 • 6 maanden WordPress Super Service t.w.v. € 130,-

Plan, geheel vrijblijvend, een kennismakingsgesprek in

Heb je interesse in een Online Leeromgeving? Of heb je misschien nog vragen? Plan dan gerust een geheel vrijblijvende kennismaking met me in.

Ik ga graag met je in gesprek.

Plan, geheel vrijblijvend, een kennismakingsgesprek in

Heb je interesse in een Online Leeromgeving? Of heb je misschien nog vragen?  Plan dan gerust een geheel vrijblijvende kennismaking met me in.

Ik ga graag met je in gesprek.

“Ik wilde graag een online omgeving hebben, waar onze klanten mijn online trainingen eenvoudig kunnen gebruiken. Het kostte me eerst al een paar weken om uit te zoeken welke oplossingen er zijn, maar daar werd ik allemaal niet blij van. Ook al niet omdat ik wilde dat het allemaal goed geïntegreerd zou worden met ons CRM.

Toen kwam ik via Aartjan van Erkel en Anne Raaymakers bij Rick terecht. Rick beloofde me om dit voor eens en altijd voor mij uit te zoeken. Hij zou er dan ook voor zorgen om het helemaal werkend te krijgen. En dat is precies wat er is gebeurd!

Het bouwproces was no-nonsense en nu hebben we een prachtige ledenwebsite, die koppelt met ons favoriete CRM. Mijn team heeft er weinig omkijken meer naar en onze klanten hebben eenvoudig toegang tot onze materialen, waar zij weer heel blij van worden.“

Taco Oosterkamp
bedrijfsgroei.nl

Scroll to Top

Ja, stuur mij inloggegevens voor de Demo Membership Website!

Wil je graag zelf eens kijken hoe de Membership Website eruit ziet? Vul hieronder dan je gegevens in. Je ontvang dan een e-mail met je persoonlijke inloggegevens.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres.
Mijn privacybeleid vind je hier

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres.
Mijn privacybeleid vind je hier